Adding skifter CEO

Vi har hos Adding Engineering i Aalborg nu fået ny CEO. Det er Torben Bang Kristensen, der kommer fra en tilsvarende stilling hos Ellehammer A/S i Glostrup. Torben er uddannet civilingeniør med speciale i international teknologiledelse og produktion fra Aalborg Universitet, er markedsføringsøkonom fra Nordjyllands Erhvervsakademi og har en HD i afsætningsøkonomi fra Aalborg Universitet.

Vi har i Torben fundet den helt rigtige kandidat til at lede Adding i Danmark og Norge på den næste del af rejsen. Han skal tage Adding, der siden starten i 2013 er vokset til godt 20 ingeniører, videre til fortsat vækst, der forventes at fortsætte i samme tempo.

Hos Adding hjælper vi virksomheder, der har brug for ekstra ingeniør- eller maskinmesterkompetencer inden for energi/proces-anlæg og PTA/logistik-anlæg. Mange af vore projekter foregår i udlandet, fx i lande som Singapore, Ukraine, Jordan, Tyrkiet, Malta, Israel, Norge og Sverige, men mere og mere foregår også i Danmark.

Vores hidtidige CEO, John Sloth, fortsætter med at pleje kunderne og deres projekter som projektleder og partner sammen med Nils Nielsen og Søren Højmann Kristensen.

Se artiklen i Energy Supply: https://lnkd.in/gY7Eaxq