Adding hjælper Grenå Varmeværk

Adding Engineering hjælper Grenå Varmeværk i land efter Weiss’ konkurs. Efter konkursen hos Weiss i Hadsund, er flere af de kørende projekter ramt. En af de kunder, der har mærket konkursen, er Grenå Varmeværk, der er i gang med at installere nye flis-fyrede kedler, samt varmepumper, røgrensningsanlæg mv. til Grenås fjernvarmeproduktion. 

Adding Engineering i Aalborg har i forbindelse med konkursen fået til opgave at bistå Grenå Varmeværk med teknisk projektledelse og ingeniørbistand for det problemramte projekt, oplyser Adding direktør, John Sloth, sammen med Søren Gertsen, direktør for Grenå Varmeværk.

Adding har stor viden og knowhow, inden for projektering af kraftvarmeværker og med dette samarbejde har Grenaa Varmeværk de bedste forudsætninger for at få projektet tilbage på skinner. Herved sikrer Adding og Grenaa Varmeværk, at forbrugerne får et godt og driftssikkert anlæg, med så minimal en fordyrelse og forsinkelse som muligt.

I forbindelse med konkursen har Adding ansat flere medarbejdere fra det tidligere Weiss, og de vil fremover indgå i Adding's stab af ingeniører og teknikere, der hjælper kunder med at gennemføre projekter inden for energianlæg og produktionsteknik.